Nasreddin Hoca İlkokulu

WEB https://nasreddinhoca.meb.k12.tr
Adres : ELVAN MH.KÜRŞAT CAD. N0 14 ETİMESGUT/ANKARA
VİZYON : Öğrencilerimize çağdaş bir eğitim vermek için varız. Türk toplumunun değerlerini,ahlakını önemseyen insanlar yetiştirmek için varız. Çevremize de eğitim vermek için varız.Severek gelebilecek bir okul ortamı hazırlamak için varız. Öğrencilerimiz Atatürk İlke ve İnkılapları ile donanmış,Atatürk ilke ve inkılaplarına,cumhuriyetin temel ilkelerine bağlı,Milli Eğitim bakanlığı sisteminin genel amaçları doğrultusunda,bünyesinde öğrenim gören herkesi milletin milli,ahlaki,insani,manevi ve kültürel değerlerini benimseyen,koruyan ve geliştiren;ailesini,vatanını,milletini ve tüm insanlığı seven;kendi öz benliğini ve kabiliyetlerini bilerek bunları milletinin hizmetinde kullanmayı hedefleyen;bedenen,zihnen ve ahlaken yüksek seciyeli insanlar yetiştirmek için varız.
MİSYON : Milli kültürle bezenmiş,başarıda sınır tanımayan,çizgi üstü model bir okul olmak. Okulumuz çevrenin sosyal ve kültürel açıdan cazibe merkezi haline getirmek.Öğrencilerimizi Atatürk İlkeleri doğrultusunda çağdaş,donanımlı ve özgüveni yüksek bireyler olarak yetiştirmek.
BAŞARILAR :

Saatler : 08:50 14:50 -Normal Öğretim
Isınma : DOĞAL GAZ
Servis :
Ulaşım : BELEDİYE OTOBÜSÜ OKULUMUZ ÖNÜNDEN GEÇMEKTEDİR.
Yerleşim Yeri : Elvan Mah.Kürşat Cad No:14-Etimesgut
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İLÇE´YE UZAKLIK MESAFESİ: 5 KM İL´E UZAKLIK MESAFESİ : 20 KM
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Diğer Hususlar : Dersliklerimizde AKILLI TAHTA ve İnternet mevcuttur.